Lauantaina aloitin "urani" spr:n liiveissä. Tällä kertaa olin hommissa hiv- ja seksuaalityön merkeissä kesäkumin jakajana. Nuoret käyttäyty tosi hyvin, olivat asiallisia. Keski-ikäiset ihmiset järkytty suorastaan kun niille festareiden jälkeen ovella jaettiin kesäkumeja. Moni ei edes tienny mitä "kumi" tarkoittaa ja kun niille sanoi sanan "kondomi" oli ilme järkyttynyt ja moni nakkasi paketin käsistään kuin olisivat jotain saastaista käsitelleet. Eli mahtaapa olla se valistus suunnattava tonne 40+ -ikäsiin teinien lisäksi. Teinit tietää nää asiat, mutta monella se unohtuu sitten itse teossa. 

Samassa vessajonossa seisottiin Mokoman solistin kanssa, mulle ennestään lähes tuntematon bändi mutta oli niillä yks tuttu biisi! :D Mukava heppu oli hän, muuten! Anssi Kelan kanssa otettiin myös ryhmäkuva spärrän teltalla. Tytöt oli alkuillasta päässee kuvaan myös Jonne Aaronin kanssa, mä en ollu vielä ehtiny festarialueelle siinä vaiheessa. Jonnen soolobiisit ei muuten vedä vertoja Negativen biiseille, mutta ehkä niiden kohdeyleisökin on vähän eri.

Seuraavaksi lähenki sitten spärräileen Hailuotoon Luoto-leirille ohjaajaksi. Penskat on 7-13-vuotiaita, jiphei! :D Siitä tullee mielenkiintosta, viimeksi oon nuin nuorten kans ollu leireilemässä kun ite olin seurakunnalla isosena lastenleirillä! :D Kaikkea mahdollista mukavaa on suunniteltu ohjelmaksi, kivaa siellä tulee olemaan taatusti!

Tänään saatiin myös uus liesi, entinen sano ittensä irti viime viikolla. Kyllä ny passaa kokkailla keraamisella tasolla! ;) Vielä pittää fiksata tassut tasalle ja pistää seinään kaatumistuki. Komia se on! Entinen on nyt annossaan, jos joku tahtoo siitä itelleen jonku vielä fiksata, ei mitenkään iso tahi kallis homma.

Huomenna ois taas kiva 10-tuntinen päivä töissä tiedossa. Lähinnä hinnoittelua, oujee. No, se on tämmöselle luonnostaan uteliaalle tyypille tosi hyvä työ: saa luvan kans romplia asiakkaiden tavaroita. :D