Aloitin jo tähän pitkät pätkät tätä kirjoitusta, mutta sitten tuo mp3 convertteri päätti pimentää mun chromen.

Niin, tämä on sinällään hyvin  turhaa jappasua tämä blogi. Ei mitään tiettyä aihetta tai agendaa. Ihan vain kertoilen mitä milloinkin kuuluu. Lähettelen viestejä Veelle, ehkä välillä suoraan, välillä rivien välistä ja täysin ilman biologiaa tai muuta taustaa. Emme voi olla lähemmin tekemisissä, minä en ole vielä tarpeeksi kypsä olemaan neutraali ja puolueeton, eikä ehkä Veekään. Haluan kuitenkin olla jollain lailla tekemisissä, tietää mitä kuuluu ja toivottavasti tää on myös toisinpäin. 

Kuuma. Kesä ja kuuma, mutta ah miten ihanaa! Tuntuu ihan hullulle, että ollaan näin aikasessa ja kesä on ollut täällä jo kolmatta viikkoa! Se tuli ihan yhtäkkiä helteineen. Töissä on tukalaa, mutta eipä se mittään kun kerta on kesä - kerrankin se on täälläkin pitempi! Sääskiä se toki toi, nuita ihania iholle pyrkiviä ystäviä. Jalat on verillä eikä töissä näin ollen pysty pitämään hametta tai shortseja... No, näkeepä ainaki verensä värin sekä paksuuden. ;)

lataus-normal.jpg

Aloitin vapaaehtoisena SPR:n päihde-, hiv- ja seksuaaliterveystyöntekijänä. Alan kierrellä eri tapahtumia ja kertoilla erilaisista päihdehommista ja hyppykupista sun muista visvasyylistä. Myös kouluille on tarkotus syksyn koittaessa rantautua kertoilemaan asioista ja ajattaan kondomiajokorttia. Joku sano, ettei tähän lähe kukaan täyspäinen, joten ehkä multa puuttuu jotain tärkiää jostain tärkiästä kohdasta kun itse ootan innokkaana, että pääsen tosi toimiin... joka itseasiassa koittaa huomenna! Mun eka kerta kumien kans! ;)

Lopuksi vielä Cheekin ja Jukka Pojan tän vuoden virallinen kesäkumibiisi Jossu.